EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Final Four σημαίνει νίκη"

Ιτούδης: "Final Four σημαίνει νίκη"

O Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα: "Τι είναι Final Four;" με τις απαντήσεις όλων να έχουν ενδιαφέρον, αλλά αυτή του Έλληνα τεχνικού να τα λέει όλα: Νίκη.

Το Final Four του Βελιγραδίου απέχει πλέον... μία ανάσα. Το τριήμερο 18-20 Μαίου η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στο Βελιγράδι, εκεί όπου ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε, Ζάλγκιρις και Ρεάλ θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ΤΣΣΚΑ δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO, όπου ζήτησε από τους παίκτες και τον Δημήτρη Ιτούδη να πουν στην κάμερα τι είναι για αυτούς το Final Four. Οι απαντήσεις όλων σίγουρα παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον, με αυτή του Έλληνα τεχνικού λίγο πριν το φινάλε να τα λέει όλα: " Νίκη. Έτσι είναι τα πράγματα. Ο ημιτελικός είναι σαν τελικός. Πρέπει να κερδίσεις, αλλά για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις. Θα έλεγα επίσης και υγεία. Πρέπει να είσαι υγιής και να έχεις όλους τους παίκτες έτοιμους να παίξουν".

" Είναι μία γιορτή του μπάσκετ, αλλά είναι και πόλεμος και όνειρο και η επιθυμία να κερδίσεις είναι προφανής" υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αλεξέι Βοροντσέβιτς σε μία από τις απαντήσεις που ξεχώρισαν, με τον Βίκτορ Χριάπα να λέει ότι για αυτόν το Final Four είναι " μία λοταρία και μία ακόμα ευκαιρία για να κερδίσουμε", με τον Σέμεν Αντόνοφ να παρομοιάζει την διοργάνωση της EuroLeague με την σειρά "Game of Thrones", τονίζοντας πως " όπως το Game of Thrones όλοι παρακολουθούν την διοργάνωση επειδή θέλουν να μάθουν το τέλος"!

Δείτε το όμορφο VIDEO της ΤΣΣΚΑ:

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ