EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Ευχαριστώ για το χειροκρότημα"

Ιτούδης: "Ευχαριστώ για το χειροκρότημα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού πριν ομολογήσει ότι η επιθετική άμυνα των "πρασίνων" έκανε τη διαφορά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έζησε μια ιδιαίτερη ημέρα, με τον κόσμο να την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη με το ζεστό χειροκρότημα που του χάρισε. Όταν όλα τελείωσαν, ευχαρίστησε " για την αναγνώριση", λέγοντας πως " θα μπορούσα και εγώ να χειροκροτήσω έναν προς έναν όλους όσοι μας στήριξαν, όλα αυτά τα χρόνια, Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου". Τι είπε για το ματς;

" Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα όσον αφορά το παιχνίδι. Είχαμε καλό ξεκίνημα κι ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πήρε το μομέντουμ και ισοφάρισε. Στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε αυτό και πήραμε τάιμ άουτ. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Έκαναν πολλές δημιουργίες οι παίκτες του Παναθηναϊκού και είχαν σημαντική και καταλυτική ευστοχία. Έτσι βρισκόμαστε στο 2-1. Ήμασταν κατώτεροι της ποιότητας, της αγωνιστικής διάρκειας και της στόχευσης που έχουμε. Συνετέλεσε και η επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού. Ήταν σημαντικό στοιχείο".

Σχετικά με την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, διαβεβαίωσε πως ήταν θέμα που συζήτησε εκτενώς με τους παίκτες του. " Πολλοί είχαν την εμπειρία από πέρσι. Δεν ζουν κάτι καινούριο. Υπήρχαν διάφορα μομέντουμ στο παιχνίδι. Θα κουράσω αν αναλύσω, ενώ έχουμε κι άλλο παιχνίδι και δεν θα ήθελα να επεκταθώ αναφορικά με την στρατηγική καθώς υπάρχει κι άλλη αναμέτρηση".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ