EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Έχουμε νικήσει δύο φορές φέτος τον Ολυμπιακό, μπορούμε και πάλι"

Ιτούδης: "Έχουμε νικήσει δύο φορές φέτος τον Ολυμπιακό, μπορούμε και πάλι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην Media Day της ΤΣΣΚΑ ενόψει του ημιτελικού αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει καλές βάσεις, καθώς μέσα στην σεζόν νίκησε δύο φορές τους Πειραιώτες.

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενόψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει καλές βάσεις να πάρει την νίκη, καθώς κέρδισε δύο φορές τους "ερυθρόλευκους" μέσα στην σεζόν.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε τα εξής: "Η φετινή EuroLeague είναι περισσότερο δύσκολη. Ο νέος τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης, είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος και πλέον βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν στην Ευρώπη Το πιο σημαντικό, σε κάθε περίπτωση, είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά έτοιμοι, τώρα που πρέπει.

Οι περασμένες αποτυχίες και ήττες της ΤΣΣΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό στα Final Four, είναι κάτι που δεν μας προσθέτει έξτρα πίεση. Σε κάθε ομάδα αναλογεί 25% στα Final Four. Φέτος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κερδίσαμε δυο φορές τονΟλυμπιακό, οπότε έχουμε καλές βάσεις για να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να τον νικήσουμε και πάλι".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ