EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / ΙΤΟΥΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / ΙΤΟΥΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε ότι αυτός και οι παίκτες του είναι απογοητευμένοι από την 4η θέση που κατέκτησε η ΤΣΣΚΑ στο Final Four, παρομοιάζοντας την πορεία της ομάδας με την περσινή της Ρεάλ.

Απογοήτευση και εκνευρισμός. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα συναισθήματά του για την αποτυχία της ΤΣΣΚΑ να κατακτήσει το τρόπαιο της EuroLeague, κατακτώντας τελικά την τέταρτη θέση. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι ελπίζει πως αυτή η αποτυχία της ομάδας του θα της δώσει κίνητρο για την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ: " Είμαστε εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι. Δεν γίνεται να ξεχάσουμε τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα για να φτάσει μέχρι εδώ. Έχουμε κερδίσει τέτοια παιχνίδια σε άλλα Final Four. Έχουμε όλοι μία πικρή γεύση στο στόμα. Αισθανόμαστε απογοήτευση. Ήταν ένα κακό σαββατοκύριακο για εμάς. Είχαμε πολλές δυσκολίες. Δεν είναι δικαιολογία. Όλοι είναι εκνευρισμένοι αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε ότι αυτό θα μας δώσει δύναμη αυτή η αποτυχία για αυτά που έρχονται.

Αυτό που έγινε φέτος σε εμάς φέτος μας συνέβη και στη Ρεάλ πέρυσι. Η Ρεάλ ήταν κυρίαρχη πέρυσι στην κανονική περίοδο στα playoffs και τελικά έχασε δύο παιχνίδια στο Final Four και ακολούθως το πρωτάθλημα στην Ισπανία, αλλά φέτος είναι εδώ και παίζει στον τελικό.

Μας έλειψαν παίκτες, είχαμε τραυματίες. Οι τραυματισμοί ήρθαν στα playoffs και στο Final Four. Δεν είναι εύκολο. Χρειαζόντουσαν περισσότερα λεπτά συμμετοχής πριν το Final Four οι τραυματίες μας για να βρουν ρυθμό. Μιλήσαμε με τους παίκτες μας και είπαμε ότι θα αφήσουμε το συναίσθημα αυτό που νιώθουμε σήμερα να μας ακολουθεί για τα playoffs και το Final Four της VTB League για να μην ξανανιώσουμε έτσι".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ