EUROLEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ρυθμούς Game of Thrones

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ρυθμούς Game of Thrones

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην επίσημη ιστοσελίδα της, κινείται σε ρυθμούς Game of Thrones. Ο θρόνος που είναι δικός τους και ο φόβος τους για το νικητήριο πνεύμα των Ελλήνων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στην κορυφή της Euroleague τον περασμένο Μάιο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, κινούνται σε ρυθμούς... Game of Thrones, έχοντας γράψει ένα κείμενο ενόψει της νέας σεζόν το οποίο είναι εμπνευσμένο (με ατάκες και αναφορές) από την δημοφιλή σειρά που έχει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, κάνουν αναφορά στο νικητήριο πνεύμα των Ελλήνων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει: "The season is near. O θρόνος είναι δικός μας. Ποιος μπορεί να σταματήσει (την ΤΣΣΚΑ δηλαδή) τον Βορρά; O μεγάλος μας περσινός αντίπαλος, η Φενέρμπαχτσε, βρέθηκε πολύ κοντά στο να μας πάρει τον τίτλο. Βρέθηκε τρία δευτερόλεπτα μακριά από το να το καταφέρει. Οι Οθωμανοί και φέτος θα είναι "πεινασμένοι" για νίκες. Όχι μόνο η Φενέρμπαχτσε, αλλά και οι άλλοι Τούρκοι, η Γαλατασαράι, η Εφές και η Νταρουσάφακα. Ο κίνδυνος έρχεται από τον Βόσπορο...

Από την Ιβηρική χερσόνησο, έρχονται οι μεγάλες δυνάμεις, η Μπαρτσελόνα από την Βαρκελώνη, η Ρεάλ από την Μαδρίτη αλλά και οι Βάσκοι της Μπασκόνια. Στα Βαλκάνια ο Ερυθρός Αστέρας κυριαρχεί, η Αρμάνι Μιλάνο από την Ιταλία είναι έτοιμη να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους της, ενώ οι απόγονοι των μεγάλων Ελλήνων, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζονται για το νικητήριο πνεύμα τους, έχοντας τον τρόπο τους να κερδίζουν με εντυπωσιακό τρόπο τους τίτλους στα Final Four.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, των πέντε τίτλων, θέλει να επαναφέρουν το τρόπαιο στην Γη της Επαγγελίας. Οι Λιθουανοί της Ζαλγκίρις έχουν παράδοση και είναι μαχητές, όπως και οι συμπατριώτες μας Ρώσοι της Ούνιξ Καζάν. Και ας μην ξεχνάμε τους φιλόδοξους Γερμανούς της Μπάμπεργκ. Μία νέα μάχη είναι προ των πυλών για το θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. The Euroleague season is coming..."

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ρυθμούς Game of Thrones

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ