EUROLEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ "ξεμούδιασε" δίχως τα αστέρια της

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε σε φιλικό ματς την Σαχαλίν με 91-60, έχοντας για κορυφαία τον Χριάπα (13π, 6ασ, 4ρ) και πρώτο σκόρερ τον Χίγκινς (16π), ενώ αγωνίστηκε στο ματς ο Όγκοστιν. Ιτούδης: "Θέλαμε να δούμε ορισμένα νέα πράγματα στο παιχνίδι μας".

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας ετοιμάζεται για την νέα σεζόν και η ρωσική ομάδα έδωσε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σαχαλίν, την οποία και νίκησε με 91-60. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη... ξεμούδιασαν, με τον Έλληνα προπονητή να δοκιμάζει νέα πράγματα στο παιχνίδι.

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε έχοντας εκτός τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό και Κάιλ Χάινς, με τους Μοσχοβίτες να επικρατούν έχοντας για κορυφαίο τον αρχηγό τους, Βίκτορ Χριάπα με 13 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κόρι Χίγκινς με 16 πόντους, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ρώσων, Τζέιμς Όγκοστιν, ο οποίος αποκτήθηκε από την Χίμκι, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ιτούδης: "Θέλαμε να δούμε ορισμένα νέα πράγματα στο παιχνίδι μας"

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, δίχως κόσμο και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε τα εξής: "Ευχαριστούμε την Σαχαλίν για την συμμετοχή. Κύριος στόχος μας στο παιχνίδι ήταν να βγούμε από την ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και να παίξουμε μπάσκετ με έναν αντίπαλο. Ακολούθως, θέλαμε να δούμε ορισμένα νέα πράγματα στο παιχνίδι μας και το κατά πόσο μπορούμε να τα βγάλουμε στο παρκέ. Έμεινα ικανοποιημένος από κάποια πράγματα, όπως και είδα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Πλέον, συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και ακολούθως θα δώσουμε φιλικά ματς υψηλού επιπέδου".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ