EUROLEAGUE

Η εξαίρεση στον κανόνα του Ντε Κολό

Η εξαίρεση στον κανόνα του Ντε Κολό

Ο Νάντο Ντε Κολό αποβλήθηκε με πέντε φάουλ για πρώτη φορά έπειτα από 63 αγώνες και είχε μονοψήφιο αριθμό στο Index Rating μόλις για δεύτερη φορά φέτος.

Ακόμα και οι σούπερ σταρ της EuroLeague έχουν τις κακές βραδιές τους. Ναι, ακόμα και ο Νάντο Ντε Κολό. Ο 29χρονος γκαρντ πραγματοποίησε την Πέμπτη κόντρα στη Μπασκόνια μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της τριετούς καριέρας του ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ. Μία εμφάνιση που σπάνια βλέπουμε από τον Γάλλο σε επίπεδο EuroLeague.

Κατ' αρχάς, ο Ντε Κολό έπαιξε μόνο 18,5 λεπτά επειδή αποβλήθηκε με πέντε φάουλ. Κάτι που έχει γίνει μόνο δύο φορές από την ημέρα που πήγε στη Μόσχα (τη σεζόν 2014-15). Κάτι που συνέβη για τελευταία φορά στις 27 Φεβρουαρίου 2015, στην εντός έδρας ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Φενέρμπαχτσε. Έκτοτε μεσολάβησαν 63 αγώνες, μέχρι να αποβληθεί ξανά με πέντε φάουλ από έναν αγώνα ο Ντε Κολό.

Είδηση αποτελεί επίσης και το “7” που είχε ο Γάλλος στον δείκτη αξιολόγησης. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν που είχε μονοψήφιο νούμερο στο Index Rating και η πρώτη έπειτα από 16 συνεχόμενους αγώνες με 10 ή περισσότερους πόντους. Συνολικά, από την ημέρα που πήγε στην ΤΣΣΚΑ ο Ντε Κολό έχει παίξει συνολικά 80 αγώνες στην EuroLeague και στους 72 εξ αυτών είχε διψήφιο αριθμό στον δείκτη αξιολόγησης.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ