EUROLEAGUE

Η Dream Team του Κάιλ Χάινς

Η Dream Team του Κάιλ Χάινς

Ιστοσελίδα της Ρωσίας ζήτησε από τον Κάιλ Χάινς να επιλέξει τους παίκτες που συγκροτούν τη δική του έκδοση της "ονειρικής πεντάδας". Προτίμησε τρεις Έλληνες. Διαβάστε ποιους και γιατί.

Η ιστοσελίδα shkola2-0.ru κάλεσε τον Κάιλ Χάινς να διαλέξει τους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν τη δική του version της Dream Team. Εκείνος... δεν πήγε μακριά.

Για πόιντ γκαρντ, επέλεξε τον Μίλος Τεόντοσιτς, εξηγώντας " είναι ο πιο δυνατός "άσος" από όλους όσοι έχω παίξει. Πιθανόν να είναι και ο πιο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Έγινε ο μικρότερος σε ηλικία MVP της Euroleague (στα 23) και από τότε γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος".

Σούτινγκ γκαρντ, της ονειρικής πεντάδας του Αμερικανού, είναι ο Βασίλης Σπανούλης " που είναι εκ των καλύτερων σκόρερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του σπορ, στην Ευρώπη".

Στη θέση "3" έβαλε τον Σόνι Ουίμς "εκ των καλύτερων Αμερικανών που αγωνίζονται σε αυτή τη μεριά του Ατλαντικού. Είναι πολυδιάστατος, ικανός να σκοράρει με πλήθος τρόπων. Είναι πολύ αθλητικός και παίζει εξαιρετική άμυνα. Είναι γεννημένος σκόρερ και πάντα θέλει να "πιάνει" στην άμυνα τον καλύτερο παίκτη. Σχεδόν πάντα, η δουλειά του είναι επιτυχημένη".

Στο "4"... βλέπει τον Γιώργο Πρίντεζη. " Είχα την τύχη να παίξω δίπλα του και μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους συμπαίκτες που είχα. Έχει αυτοπεποίθηση και πάντα διαθέτει τεράστιο κίνητρο. Στους δυο τελευταίους τομείς ξεχωρίζει με διαφορά. Το στιλ του είναι θεαματικό, αλλά πρέπει να ξέρετε πως είναι εκ των πιο εργατικών παικτών που υπάρχουν".

Και ποιον τοποθέτησε στη θέση "5"; Δυο. Τον Σάσα Καούν και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. " Δεν μπορώ να επιλέξω έναν. Οπότε... τους θέλω και τους δύο. Ο Παπαδόπουλος έχει εκπληκτική αίσθηση της μπάλας και καταπληκτικά χέρια, σε ό,τι αφορά το σώμα του και τις τοποθετήσεις του. Το χουκ του, εν τω μεταξύ, είναι ασύλληπτο. Έμαθα πολλά από εκείνον, γιατί ομολογώ πως τον παρακολούθησα πολύ στις προπονήσεις και τα ματς. Με τον Καούν παίζω την τελευταία διετία και είναι πάντα δύσκολο για εμένα να τον αντιμετωπίζω. Δεν πίστευα πως η δουλειά μου μπορεί να γίνει όσο δύσκολη την κάνει ο Σάσα".

Έβαλε και έναν αναπληρωματικό. Τον Ρίκι Χίκμαν. " Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι φίλος μου. Επιπροσθέτως, όταν είναι υγιής είναι από τους πιο συνεπείς αμυντικούς στην Ευρώπη".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ