EUROLEAGUE

"Γιασικεβίτσιους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αν αποτύχει ξανά ο Ιτούδης"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισπανικό δημοσίευμα βάζει φωτιά στην EuroLeague, καθώς υποστηρίζει πως οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μπορεί ο Δημήτρης Ιτούδης να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν δηλαδή, όμως δημοσίευμα της Mundo Deportivo υποστηρίζει πως οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που όμως έχει επίσης έναν ακόμη χρόνο στη συμφωνία του με την Ζάλγκιρις!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο Jose Ignacio Huguet, άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ έχουν ήδη ενδιαφερθεί για τον Γιασικεβίτσιους, τον οποίο θεωρούν ιδανικό αντικαταστάστη του Ιτούδη σε περίπτωση που εκείνος αποτύχει φέτος να κατακτήσει την EuroLeague. " Οι Ρώσοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του Λιθουανού, που επιθυμεί να συγκεντρωθεί στο παρόν και την σειρά με τον Ολυμπιακό, από το να μιλήσει για το μέλλον του" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το κείμενο ολοκληρώνεται με την πληροφορία πως ο Γιασικεβίτσιους μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Κάουνας, πληρώνοντας ένα μικρό ποσό που θα του επιτρέψει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ