EUROLEAGUE

Γι' αυτό δεν ανέλαβε την Εθνική ο Ιτούδης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε στο σάιτ της VTB League για ποιο λόγο δεν θα μπορούσε ποτέ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, όσο είναι προπονητής στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η εθνική ομάδα και ο σύλλογος δεν συνδυάζονται... Αυτό τουλάχιστον θεωρεί ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ της VTB League, όπου μίλησε για την απόφασή του να μην (δεχτεί να) αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, προτιμώντας να παραμείνει (μόνο) στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

" Το ζήτημα συζητήθηκε λεπτομερώς και με σοβαρότητα. Ωστόσο, δεν εξαρτώνταν όλα από εμένα. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στο μπάσκετ, με αγώνες για τους συλλόγους και τις εθνικές ομάδες να διεξάγονται το ίδιο χρονικό διάστημα, ουδείς προπονητής μπορεί να συνδυάσει και τα δύο πόστα" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης, κάνοντας και τη σύγκριση με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

" Στο ποδόσφαιρο η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Δυστυχώς σε εμάς υπάρχουν διαφορές, που θα συνεχίσουν να υφίστανται όσο δεν υπάρχει αμοιβαία κατανόηση ανάμεσα σε FIBA και Euroleague. Εγώ εάν δούλευα στην Εθνική, θα έθετα σε κίνδυνο το συμφέρον της ομάδας μου και αυτό δεν θα μπορούσα να το επιτρέψω. Όλη μου η ενέργεια και αφοσίωση ανήκει στην ΤΣΣΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ