EUROLEAGUE

Φριντζόν: “Βρείτε ποιος σκοράρει”

Φριντζόν: “Βρείτε ποιος σκοράρει”

Η ΤΣΣΚΑ ήταν εκ των ελάχιστων περιπτώσεων ομάδας που πήρε άνετη νίκη στην πρεμιέρα της Euroleague (68-84, στο Βερολίνο επί της Άλμπα) και ο Βιτάλι Φριντζόν εξηγεί το γιατί.

Οι της ΤΣΣΚΑ γνωρίζουν πολύ καλά σε ποιο σημείο βρίσκεται η σεζόν. Παρ' όλα αυτά, ξέρουν και τη δυναμική της ομάδας τους, με τον Βιτάλι Φριντζόν να ομολογεί πως φέτος η δύναμη της παρέας του βρίσκεται στο ότι όλοι μπορούν να σκοράρουν. Όλοι έχουν τον ίδιο ρόλο στην επίθεση.

Ο αρχηγός των Ρώσων θύμισε πως εναντίον της Άλμπα, έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, πριν τονίσει “ είμαστε μια πραγματική ομάδα μπάσκετ. Πήραμε πολύ δυνατούς παίκτες και είναι σίγουρα τεράστιο πλεονέκτημα το γεγονός ότι πέντε ή περισσότεροι μπορούμε να σκοράρουμε τουλάχιστον δέκα πόντους. Αυτό σημαίνει πως οι αντίπαλοι μας θα έχουν πρόβλημα στο να μας αντιμετωπίσουν με την άμυνα τους, όταν όλοι είμαστε επικίνδυνοι. Δεν έχουμε ηγέτη στην επίθεση και αυτό είναι προς κέρδος όλων”.

Κάπου εκεί έβαλε μια άνω τελεία και εξήγησε “ είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Ο κόουτς Ιτούδης προσπαθεί ακόμα να χτίσει αυτήν την ομάδα. Όλα χρειάζονται το χρόνο τους. Υποθέτω ότι μάθαμε από την ήττα στο Κρασνοντάρ (στην πρεμιέρα της VTB United League). Είδαμε ποια λάθη πρέπει να αποφύγουμε”.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ