EUROLEAGUE

Φουλ της... Ελλάδας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προετοιμασία

Φουλ της... Ελλάδας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προετοιμασία

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μόσχα. Στο Gomelsy Cup για μία ακόμη χρονιά το "τριφύλλι".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να επιμένει... ελληνικά σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της. Μόνο που φέτος είπε να δώσει κάτι παραπάνω από φιλικές αναμετρήσεις στη χώρα μας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμά της εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενημερώνοντας πως θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Η "ρωσική αρκούδα" θα βρεθεί για ένα δεκαήμερο στην Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τις προαναφερθείσες ομάδες. Η αρχή θα γίνει απέναντι στον ΠΑΟΚ (9/9) στα πλαίσια του εορτασμού των 90 χρόνων του "δικεφάλου", ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Άρη (11/9), ΑΕΚ (14/9) και Παναθηναϊκό (16-17/9) προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. Το "τριφύλλι", παρεμπιπτόντως, θα ανταποδώσει την επίσκεψη, αφού ως είθισται τα τελευταία χρόνια, θα δώσει το "παρών" στο Gomelsky Cup, μαζί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και μία ακόμη ομάδα που δεν έχει γίνει ακόμη ως τώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

23-24/8: Ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά τεστ

25/8 - 7/9: Προπονητικό καμπ στη Μόσχα

8/9: Αναχώρηση για την Ελλάδα

9/9: ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ)

11/9: Άρης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

14/9: ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

16-17/9: Τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, μαζί με Παναθηναϊκό, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης

18/9: Επιστροφή στη Μόσχα

23-24/9: Τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι", μαζί με Παναθηναϊκό, Μακάμπι Τελ Αβίβ και μία ακόμη ομάδα

13/10: Έναρξη της Euroleague

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ