EUROLEAGUE

Φινάλε στην ΤΣΣΚΑ για τον Χριάπα

Φινάλε στην ΤΣΣΚΑ για τον Χριάπα

Ο Βίκτορ Χριάπα θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού υπέγραψε νέο διετές (1+1) συμβόλαιο. Τι σηματοδοτεί η παραμονή του στην "ομάδα του στρατού".

Με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα γραφτεί ο επίλογος της επαγγελματικής καριέρας του Βίκτορ Χριάπα. Αυτό καταδεικνύει τουλάχιστον η διετής (1+1) επέκταση του συμβολαίου του με τη ρωσική ομάδα, κίνηση που θα τον κρατήσει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

" Η υπογραφή του ήρθε στο τέλος των μεταγραφικών σχεδίων μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μιλάμε για τον αρχηγό μας, έναν άνθρωπο με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, όπου έχει περάσει δέκα χρόνια της ζωής του. Ελπίζω να είναι υγιής", ανέφερε ο Αντρέι Βατούτιν για την παραμονή του "καπιτάνο", με τον Δημήτρη Ιτούδη να προσθέτει: " Ελπίζουμε πως ο Βίκτορ θα είναι μαζί μας από την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με την εμπειρία που έχει, ξέρουμε ότι μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του και ότι θα κάνει αυτά που πρέπει στο παρκέ".

Τέλος, ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ ανέφερε πως " η ΤΣΣΚΑ είναι η ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί τα περισσότερα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχιστεί η συνεργασία που αποφέρει τόσα κέρδη και για τις δύο πλευρές. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πάντα πρώτη".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ