EUROLEAGUE

Έχασε από την ΤΣΣΚΑ και βράβευσε τον Ιτούδη η Κύμη

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε εύκολα με 81-60 την Κύμη σε φιλικό στο ΟΑΚΑ έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Κατσίβελη, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο της Εύβοιας. Βράβευσε τον Δημήτρη Ιτούδη ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Δύο ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε με 81-60 της Κύμης σε φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, σε έναν ιστορικό αγώνα για την ομάδα της Εύβοιας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, ξεφεύγοντας με 30-19 στην πρώτη περίοδο και 51-27 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Κόρι Χίγκινς ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ΤΣΣΚΑ, έχοντας από 12 πόντους, με τον Οθέλο Χάντερ να προσθέτει 10 πόντους. Για την Κύμη, ο Οκερεαφόρ, ο Τσαγκαράκης και ο Γλυνιαδάκης είχαν από 11 πόντους.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρη Ιτούδη, για την προσφορά του.

Δείτε το σχετικό post:

Έχασε από την ΤΣΣΚΑ και βράβευσε τον Ιτούδη η Κύμη
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ