EUROLEAGUE

Παίζει με τη Ζάλγκιρις ο Μίντλετον!

Παίζει με τη Ζάλγκιρις ο Μίντλετον!

Ο Ντάριλ Μίντλετον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 47 του ενώ τα τελευταία χρόνια εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρ' όλα αυτά θα ενισχύσει την "ομάδα του στρατού" κόντρα στη Ζάλγκιρις (VIDEO)!

Ο Ντάριλ Μίντλετον ξεκίνησε τη σεζόν 2014-15 στην CB Benidorm (σ.σ. τέταρτη κατηγορία στην Ισπανία) ωστόσο αποφάσισε να κόψει το μπάσκετ στα 47 του χρόνια και να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη.

Έπειτα, λοιπόν, από 26 ολόκληρα χρόνια στα παρκέ, ο "D" εκτελεί πλέον χρέη ασίσταντ κόουτς στην "ομάδα του στρατού" ωστόσο ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στα παρκέ, μολονότι στις 29 Ιουλίου γίνεται 50 ετών! Ο Αμερικανός. άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τη Ζάλγκιρις.

"Γνωρίζω καλά τον Ντάριλ ως παίκτη! Αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό, όταν ήμουν ασίσταντ κόουτς. Γνωρίζω τις ικανότητές του και ο ίδιος γνωρίζει καλά το σύστημα της ΤΣΣΚΑ όσο κανείς άλλους. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει την ΤΣΣΚΑ με την εμπειρία του, προσφέροντας ακόμα μια λύση στην φροντ λάιν" ανέφερε σχετικά ο Ιτούδης!

Καλή Πρωταπριλιά...

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ