EUROLEAGUE

Επενδύει στο μέλλον η ΤΣΣΚΑ

Επενδύει στο μέλλον η ΤΣΣΚΑ

Υπέγραψε πενταετές (3+2) συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Αλεξάντερ Γαβρίλοφ.

Η ΤΣΣΚΑ αποφάσισε να προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Αλεξάντερ Γαβρίλοφ. Ο 20χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο για 3+2 έτη με την "ομάδα του στρατού". Ο Γαβρίλοφ βρίσκεται στις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας τα τελαυταία δύο χρόνια. Φέτος έπεισε το προπονητικό τιμ ότι ανήκει στην πρώτη ομάδα και αξίζει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου: " Παρακολουθούσαμε στενά την εξέλιξη του Σάσα, συμμετείχε σε 2 καμπ προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα. Έχει βελτιωθεί ως πόιντ γκαρντ, κατανοεί το παιχνίδι καλύτερα και τώρα είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω, να βρεθεί ανάμεσα στους άντρες και να φανεί ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο".

Ο Γαβρίλοφ από τη μεριά του δήλωσε πως περίμενε καιρό αυτή την στιγμή και πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν εκ των ηγετών της δεύτερης ομάδας της ΤΣΣΚΑ, έχοντας την προηγούμενη σεζόν 10,9 πόντους 2,6 ριμπάουντ και 6 ασίστ ανά παιχνίδι. Ο Γαβρίλοφ πάντως έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα περσινό παιχνίδι με την Ενισέι, για τη VTB League.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ