EUROLEAGUE

Έμεινε ο Νίκολς, έφυγε ο Μαρκοϊσβίλι από την ΤΣΣΚΑ

Έμεινε ο Νίκολς, έφυγε ο Μαρκοϊσβίλι από την ΤΣΣΚΑ

Την παραμονή του Νίκολς στην ομάδα και την αποχώρηση του Μαρκοϊσβίλι ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/7) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Παρασκευή (24/7) για την ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα της Μόσχας ανακοίνωσε την παραμονή στο ρόστερ και της επόμενης περιόδου του Ντιμίτρις Νίκολας, αλλά και το τέλος της συνεργασίας με τον Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι.

Ο Νίκολς συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του για έναν ακόμα χρόνο. Έτσι, ο Δημήτρης Ιτούδης θα μπορεί να υπολογίζει και του χρόνου στην πολυδιάστατη προσφορά του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη: "Ο Νίκολς ήρθε στην ομάδα μας πέρσι και απέδειξε ότι είναι ένα σκληρός εργάτης που αξίζει κάθε δολάριο του συμβολαίου του και το κάνει κάθε λεπτό που είναι στο παρκέ. Θα είναι δραστήριος στην επίθεση και σκληρός στην άμυνα. Μου αρέσουν ο επαγγελματισμός του, η αφοσίωσή του, η επιμονή του στη δουλειά και η μεγάλη του επιθυμία. Ο Ντιμίτρις εκτιμά την ευκαιρία που του έχει δοθεί να αγωνιστεί σε μία ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ και ανήκει στην κατηγορία των παικτών που θέλει να έχει κάποιος στην ομάδα του. Κάθε μέρα προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας".

Από την πλευρά του ο Νίκολς δήλωσε: "Είμαι υπερήφανος που μου δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία να παίξω και να βοηθήσω ένα σπουδαίο οργανισμό. Το εκτιμώ και είμαι ευγνώμων που μπορώ να είμαι μέλος της ΤΣΣΚΑ. Πιστεύω ότι έχουμε αφήσει μία δουλειά στη μέση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη Μόσχα και να πιάσω δουλειά".

Το "αντίο" του Μαρκοϊσβίλι

Διαφορετικό ήταν το κλίμα στην ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι. Το "αντίο" από πλευρά ΤΣΣΚΑ του το είπε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, χρησιμοποιώντας κολακευτικά σχόλια για την αξία, το ήθος και την προσφορά του Γεωργιανού εντός και εκτός παρκέ.

Από την πλευρά του ο Μαρκοϊσβίλι ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα για τη συνεργασία που είχαν: "Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ΤΣΣΚΑ που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω με τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης και να γίνω μέλος ενός μεγάλου συλλόγου. Έχω μόνο ένα λόγο να μην είμαι ικανοποιημένος και αυτός είναι ότι δεν κατακτήσαμε την Euroleague.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα έχει πολλά να δώσει και να κερδίσει και της εύχομαι καλή τύχη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και όλους στην ομάδα - προπονητές, συμπαίκτες, ιατρικό επιτελείο και εργαζόμενους. Με βοήθησαν να κρατήσω το κεφάλι ψηλά και να παλέψω μέχρι το τέλος" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο .

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ