EUROLEAGUE

Ελεύθερος ο Ραντ από την ΤΣΣΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε ότι το συμβόλαιο του Βίκτορ Ραντ με την ομάδα ολοκληρώθηκε, με τον Αμερικανό φόργουορντ να είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ηταν Φεβρουάριος όταν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών οδήγησαν την ΤΣΣΚΑ στην απόφαση να αποκτήσουν τον Βίκτορ Ραντ από την Γκαζιαντέπ, σε μία προσπάθεια να προσθέσουν βάθος στην γραμμή ψηλών τους. Με τους τραυματίες όμως να έχουν επιστρέψει πλέον και τις υποχρεώσεις της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη στην EuroLeague να έχουν ολοκληρωθεί, ο Ραντ... περίσσευε.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν από την ΤΣΣΚΑ, το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ ολοκληρώθηκε, αφού η συμφωνία ανέφερε ότι ο Ραντ θα έμενε ελεύθερος όταν τελείωναν οι υποχρεώσεις της ομάδας στην EuroLeague.

Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ στο twitter ανέφερε χαρακτηριστικά:

" Ευχαριστούμε Βικ!

Ο φόργουορντ Βίκτορ Ραντ αποχωρεί από την ομάδα μας λόγω της λήξης του συμβολαίου του. Ο Αμερικανός παίκτης εντάχθηκε στην ΤΣΣΚΑ στα μέσα Φεβρουαρίου, υπογράφοντας συμβόλαιο που είχε ισχύ μόνο για τους αγώνες της EuroLeague. Του ευχόμαστε ειλικρινά καλή τύχη και πολλές νίκες στο υπόλοιπο της καριέρας του!"

Ο Ραντ πήρε μέρος σε 13 αγώνες με την ΤΣΣΚΑ (1 ως βασικός) και είχε 2.3 πόντους και 1.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ