EUROLEAGUE

Εκτός και από το All Star Game στη VTB League ο Τεόντοσιτς

Εκτός και από το All Star Game στη VTB League ο Τεόντοσιτς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίζεται εδώ και 4 αγωνιστικές χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς ταλαιπωρείται με πρόβλημα στον αχίλλειο, αλλά και με υπερκόπωση. Τέθηκε εκτός και από το All Star Game.

Στις 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το All Star Game στη VTB League, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζήτησε να μην συμμετάσχει ο Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν (17.8π, 7.6 ασ) στην EuroLeague, έχει απουσιάσει από τα 4 τελευταία παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην διοργάνωση, στα οποία μετρά 2 νίκες και 2 ήττες (ΤΣΣΚΑ - Μπάμπεργκ 85-64, Ζάλγκιρις - ΤΣΣΚΑ 79-74, ΤΣΣΚΑ - Εφές 80-77, Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ 77-71), καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ταλαιπωρήθηκε και με υπερκόπωση.

Η ξεκούραση κρίθηκε αναγκαία, ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι εκτός δράσης εδώ και 4 εβδομάδες, ενώ δεν θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη (9/2) στην Μόσχα. Η απουσία του Σέρβου γκαρντ έχει κοστίσει στην ρωσική ομάδα , η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έπεσε από την κορυφή, με την Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται μόνη πρώτη στην πρώτη θέση.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ