EUROLEAGUE

Έκπληξη με Πίτερς η ΤΣΣΚΑ!

Dallas Mavericks' Kyle Collinsworth (8) defends as Phoenix Suns forward Alec Peters (25) drives to the basket for a shot in the second half of a NBA basketball game in Dallas, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez)
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Με γρήγορες κινήσεις η ΤΣΣΚΑ αιφνιδίασε τον κόσμο και ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για 20 παιχνίδια στο ΝΒΑ με την φανέλα των Suns.

Η ΤΣΣΚΑ έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές - πανάκριβες - κινήσεις. Αυτή τη φορά ωστόσο προχώρησε στην απόκτηση ενός παίκτη που δεν τον ξέρει το ευρύ κοινό, παρά μόνο οι (πάρα) πολύ μυημένοι στο ΝΒΑ, ανακοινώνοντας την συμφωνία με τον Άλεκ Πίτερς (23 χρονών, 2.06 μέτρα, πάουερ φόργουορντ).

Ο Πίτερς επιλέχθηκε στο Νο54 του ΝΒΑ Draft του 2017 από τους Suns, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 20 αγώνες την σεζόν 2017/18, έχοντας 4.1 πόντους και 1.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11.3 λεπτά συμμετοχής, έχοντας ωστόσο ως ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ τους 36 πόντους με 8/13 τρίποντα και 9 ριμπάουντ που είχε στον τελευταίο αγώνα της Regular Season με αντίπαλο τους Mavericks!

Ο Πίτερς είχε κερδίσει την παρουσία του πάντως στο ρόστερ των Suns χάρη στις εμφανίσεις του με την θυγατρική τους ομάδα στην G-League, Northern Arizona Suns, με την φανέλα των οποίων είχε 17.6 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 41.4% στα τρίποντα (9 προσπάθειες ανά αγώνα!) σε 34 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται για ένα σύγχρονο Stretch-4 και πλέον το μόνο που μένει να φανεί είναι τι ρόλο θα έχει στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την βραδιά καριέρας που είχε με τους Suns την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ την σεζόν 2017/18:



AP Photo/Tony Gutierrez
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ