EUROLEAGUE

Έφυγε και πάει ΝΒΑ ο Ουίμς!

Έφυγε και πάει ΝΒΑ ο Ουίμς!
INTIME SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ και ο Σόνι Ουίμς ήλθαν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους αφού ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ είναι αποφασισμένος να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ!

Ο Σόνι Ουίμς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ τη σεζόν 2010-11 με τους Toronto Raptors κι εν συνεχεία έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει μπάσκετ αρχικά στη Ζάλγκιρις (2011-12) κι εν συνεχεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία συμμετείχε σε τρία Final Four.

Σήμερα (16/6) η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ενημέρωσε ότι ήλθε σε συμφωνία με τον Ουίμς για τη λύση της συνεργασίας τους κατόπιν επιθυμίας του Αμερικανού, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να βρει συμβόλαιο στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο!

Ο Ουίμς αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας 12 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 0.8 κλεψίματα σε 176 αγώνες, τους 156 ως βασικός.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, ανέφερε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις: "Πλέον θα πορευτούμε χωρίς τον Σόνι, έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης στη θέση του. Έχει όλα τα προσόντα για να παίξει στο ΝΒΑ. Όσο καιρό αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έδειξε σεβασμό στον οργανισμό και τους φιλάθλους μας. Έτσι κι εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία του να αποχωρήσει και του ευχόμαστε καλή τύχη. Μακάρι να εκπληρώσει το όνειρό του".

Από την πλευρά του ο Αμερικανός ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την κατανόηση. Περάσαμε μαζί τρία υπέροχα χρόνια στη Μόσχα. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ όμως δεν κλείνω την πόρτα στην Ευρώπη".

Στροφή στον Τζεντίλε

Πρόκειται για τη δεύτερη απώλεια της ΤΣΣΚΑ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, μετά την απόφαση του Σάσα Καούν να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αφού "το μπάσκετ έπαψε να αποτελεί διασκέδαση" για τον Ρώσο σέντερ. Στο μεταξύ, οι Ρώσοι φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ