EUROLEAGUE

"Έδεσε" τον Κορόμπκοβ η ΤΣΣΚΑ

"Έδεσε" τον Κορόμπκοβ η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανανέωσε για μία ακόμη σεζόν τον Πάβελ Κορόμπκοβ, τον άτυχο της περσινής χρονιάς λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη.

Ο Πάβελ Κορόμπκοβ δεν είναι ένας από τους πιο διαφημισμένους παίκτες της ΤΣΣΚΑ, αποτελεί όμως ένα από τα "εργαλεία" της. Φρόντισε, λοιπόν, να τον διατηρήσει στη μηχανή της, κι ας μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό τη χρονιά που πέρασε λόγω σοβαρού τραυματισμού. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 26χρονο φόργουορντ, ο οποίος θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Κορόμπκοβ έχει να παίξει μπάσκετ από τη σεζόν 2015-16, όταν είχε μόνο 3 πόντους και 1,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Turkish Airlines EuroLeague. Ο ρόλος του αναμενόταν να είναι μεγαλύτερος τη χρονιά που πέρασε, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον έθεσε νοκ άουτ.

Ο 26χρονος ύψους 2μ06μ. φόργουορντ βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ από το 2014. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Ουράλ Γκρέιτ, αργότερα μεταπήδησε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και εν συνεχεία στη Νίζνι Νόβγκοροντ, πριν πάρει μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι του 2014. Ο Κορόμπκοβ είναι διεθνής και με την Εθνική ανδρών της Ρωσίας.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ