EUROLEAGUE

Δύσκολο να μείνει ο Νίκολς, ενδιαφέρον για Αντόνοφ

Δύσκολο να μείνει ο Νίκολς, ενδιαφέρον για Αντόνοφ

Ο σχεδιασμός της ΤΣΣΚΑ προχωράει με γοργούς ρυθμούς και μετά τις ανανεώσεις έρχονται οι αποδεσμεύσεις κι οι μεταγραφές. Ο Ντιμίτρις Νίκολς αναμένεται να αποχαιρετήσει κι ο Σεμέν Αντόνοφ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο

" Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς σε αυτή" λέει ο θυμόσοφος λαός και απ' ότι φαίνεται στην ΤΣΣΚΑ αυτό το γνωρίζουν καλά. Αν και ακόμα δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την κατάκτηση της VTΒ και της Euroleague εντούτοις στη Μόσχα ξεκίνησαν να υλοποιούν το αγωνιστικό πλάνο για τη νέα χρονιά.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ιτούδη και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Λαζάρεφ, Κριάπα, Ντε Κολό, Φριντζόν και Χίγκινς. Μετά τις παραμονές, όμως έρχονται οι αποχωρήσεις και ο Ντιμίτρις Νίκολς φαίνεται πως θα δει την πόρτα της εξόδου έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα της Μόσχας. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιτούδη κι έτσι θα πρέπει να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Αντίθετα με τον Νίκολς, ο Σεμέν Αντόνοφ είναι πιθανό να προστεθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο 27χρονος Ρώσος φόργουορντ προέρχεται από πολύ καλές χρονιές με την Νίζνι Νοβγκόροντ κι έτσι έχει μπει στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ