EUROLEAGUE

Crash test: Ροντρίγκεθ vs Τεόντοσιτς

Crash test: Ροντρίγκεθ vs Τεόντοσιτς

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:15) του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τον οποίο το Sport24.gr συγκρίνει με τον προκάτοχό του, Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Ολυμπιακός στην 13η "στροφή" της EuroLeague έχει την ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να νικήσει τις απουσίες του και φυσικά και την "ομάδα του στρατού". Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχοντας 10 νίκες και μόλις 2 ήττες. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει παρουσιάσει παρόμοια σταθερότητα με την περσινή σεζόν παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι κλήθηκε να αλλάξει... κουμαντάδαρο.

Ο Μίλος Τεόντοστις ύστερα από έξι χρόνια στη Μόσχας πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Λος Αντζελες για λογαριασμό των Κλίπερς και να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Το κενό που κλήθηκε να καλύψει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν μεγάλο και φυσικά οι Ρώσοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς προέβησαν στην απόκτηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη ύστερα από την θητεία του στους Σίξερς (2016-17).

Ο Σέρχι χρειάστηκε τον χρόνο του για να μπει στο... κλίμα των Μοσχοβιτών, με τον ίδιο μάλιστα να ψάχνει το σουτ περισσότερο από ό,τι μας είχε συνηθίσει, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι βρέθηκαν οι ρόλοι και η ΤΣΣΚΑ θεωρείται ήδη το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη έχει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση (μ.ο. 90,1 πόντοι), είναι πρώτο σε αξιολόγηση (105,8 βαθμοί) και κλεψίματα (8,1) είναι έκτο στις ασίστ (18,2), όγδοο σε ριμπάουντ (33,9) και βρίσκεται στην έβδομη θέση στα λάθη (11,8).

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, όμως, προσφέρει στην ομάδα του όσα ο Μίλος Τεόντοσιτς; Το δείγμα των αγώνων είναι ικανοποιητικό, αλλά η απάντηση θα δίνεται με περισσότερη σιγουριά, όσο η διοργάνωση εξελίσσεται στα πιο κρίσιμα σημεία της. Η σύγκριση της στατιστικής καταγραφής πάντως του Σέρχι Ροντρίγκεθ με την περσινή του Μίλος Τεόντοσιτς στην κανονική διάρκεια της EuroLeague δείχνει πως στην προσωπική τους μονομαχία ο Σέρβος επικρατεί στα... σημεία.

Η στατιστική καταγραφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Μίλος Τεόντοσιτς στην κανονική διάρκεια της EuroLeague της σεζόν 2016-17:

Crash test: Ροντρίγκεθ vs Τεόντοσιτς

Η στατιστική καταγραφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Σέρχιο Ροντρίγκεθ την τρέχουσα σεζόν στην EuroLeague.

Crash test: Ροντρίγκεθ vs Τεόντοσιτς
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ