EUROLEAGUE

Αυτή τη φορά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άντεξε...

Αυτή τη φορά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άντεξε...

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν απείλησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με δεύτερη σερί ήττα στη VTB League, αλλά στο φινάλε οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έκαναν το καθήκον τους, για να πάρουν τη νίκη (83-77) και να διατηρηθούν στην κορυφή.

Περίοδο αγωνιστικής κάμψης διάγει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία όμως αυτή τη φορά δεν το "πλήρωσε". Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επιβλήθηκαν εντός έδρας της Λοκομοτίβ Κουμπάν (83-77) στο μεγάλο ντέρμπι της VTB League, διατηρώντας τα πρωτεία στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Με τον Μίλος Τεόντοσιτς να είναι για ένα ακόμη παιχνίδι εξαιρετικά άστοχος (1/3 δίπ., 0/7 τρίπ.), αλλά βοήθησε την ομάδα του στο οργανωτικό κομμάτι (7 ασ., 1 λαθ.), την ώρα που ο Νάντο Ντε Κολό (21π.) ανέλαβε να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες, για να αποτρέψει το δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα. Ο MVP της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, την ώρα που πήρε σημαντικές βοήθειες τόσο από τον Αντρέι Βοροντσέβιτς (14π.), όσο και από τους Άαρον Τζάκσον (11π.) και Βίκτορ Χριάπα (11π.).

Στην αντίπερα όχθη, η υπεροχή στα ριμπάουντ (34 έναντι 25) δεν έφερε αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που βασικοί παίκτες, όπως ο Ματ Τζάνινγκ (3/9 σουτ) και Τέιλορ Ρότσεστι (2/7 σουτ) ήταν άστοχοι. Πρώτος σκόρερ για τη "Λόκο" ήταν ο Μάρντι Κόλινς (17π.), με τον Αντρέι Ζούμπκοφ (16π. με 6/6 σουτ) να τον ακολουθεί. Όσον αφορά τον Ίαν Βουγιούκα, ο διεθνής σέντερ αγωνίστηκε για 20'48'', μετρώντας 6 πόντους με 2/5 δίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ (!), 3 λάθη και 1 κλέψιμο.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ