EUROLEAGUE

Αποβλήθηκε ο Ιτούδης

Αποβλήθηκε ο Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις αρχές της τέταρτης περιόδου της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Βαλένθια δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο 30:28 της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Βαλένθια για την 22η αγωνιστική της EuroLeague αποβλήθηκε, καθώς χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές σε τέσσερα δευτερόλεπτα.

Ο Έλληνας κόουτς στις αρχές της τέταρτης περιόδου (30:24) δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία έπειτα από φάουλ που χρεώθηκε ο Ροντρίγκεθ. Ο Γκριν ευστόχησε στη βολή για την Βαλένθια και τέσσερα δευτερόλεπτα αργότερα ο Δημήτρης Ιτούδης χρεώθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε. Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με το replay, φάνηκε να λέει προς τους διαιτητές πως την δεύτερη φορά δεν διαμαρτυρήθηκε, αλλά προσπαθούσε να εμψυχώσει τους παίκτες του. Η απόφαση πάντως δεν άλλαξε και ο Δημήτρης Ιτούδης για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν αποβλήθηκε, καθώς το ίδιο είχε συμβεί στην αναμέτρηση με την Χίμκι για την VTB League. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως τα μισά της τέταρτης περιόδου παρακολουθούσε το παιχνίδι από την φυσούνα, αλλά στη συνέχεια κι έπειτα από την σχετική παρατήρηση πήγε στα αποδυτήρια της Fonteta.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ