EUROLEAGUE

Αντόνοφ: "To παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι χτισμένο γύρω από τον Σπανούλη"

Αντόνοφ: "To παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι χτισμένο γύρω από τον Σπανούλη"

Ο Σεμέν Αντόνοφ μίλησε για τον ημιτελικό κόντρα στους Πειραιώτες, τονίζοντας πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι χτισμένο γύρω από τον Σπανούλη. "Είναι ομάδα που δεν παραδίνεται", σχολίασε.

Ο 28χρονος φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σέμεν Αντόνοφ, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four. Τόνισε πως το παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" είναι χτισμένο γύρω από τον Βασίλη Σπανούλη και επεσήμανε πως οι Πειραιώτες διαθέτουν μία ομάδα που δεν παραδίνεται.

Ο Σέμεν Αντόνοφ σχολίασε τα εξής: "Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και ποιος είναι ο ηγέτης του. Όλο το παιχνίδι τους είναι χτισμένο γύρο από τον Σπανούλη, αλλά έχουν κι άλλους καλούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που δεν παραδίνεται και παλεύει όλα τα ματς. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Σίγουρα χαιρόμαστε που τους νικήσαμε δύο φορές φέτος, αλλά αυτό δεν έχει πλέον σημασία και σε 40 λεπτά θα κριθεί ποιος θα πάει στον τελικό και ποιος θα παίξει για την τρίτη θέση".

Ενώ παράλληλα πρόσθεσε: "Ξέρουμε πως η Φενέρμπαχτσε θα έχει τον περισσότερο κόσμο στο Φάιναλ Φορ, αλλά ελπίζω κι εμείς να έχουμε μεγάλη συμπαράσταση. Ανεξάρτητα από αυτό, έχουμε έμπειρους παίκτες και έχουμε παίξει σε πολλές έδρες με εχθρική ατμόσφαιρα, όπως απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ερυθρό Αστέρα και Ζαλγκίρις. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης επειδή πάντα αποδίδουμε το ίδιο, σε κάθε γήπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ