EUROLEAGUE

Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ

Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ για δύο ακόμα χρόνια θα είναι ο Κόρι Χίγκινς όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Ρωσικός σύλλογος.

Κάτοικος Μόσχας θα παραμείνει για ακόμα δύο χρόνια ο Κόρι Χίγκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε επίσημα τα νέα.

Ο Χίγκινς βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ από το 2015, όντας πολύτιμος στην κατάκτηση της EuroLeague την σεζόν 2015/16. Την φετινή σεζόν είχε 9.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμεμτοχής στην Turkish Airlines EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο τρίτος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ, καθώς είχαν προηγηθεί οι Κάιλ Χάινς και Αντρέι Βοροντσέβιτς, ενώ η "ομάδα του στρατού" έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Ουίλ Κλάιμπερν και Λέο Βέστερμαν.

Όπως γίνεται βέβαια σαφές, στην ΤΣΣΚΑ κάθονται ακόμα σε "αναμμένα κάρβουνα", αφού δεν έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις του Μίλος Τεόντοσιτς, στον οποίο επίσης έχουν προσφέρει ανανέωση συμβολαίου. Ο Σέρβος γκαρντ εξακολουθεί να εξετάζει τις επιλογές του - κοιτάζοντας "κλεφτά" προς το ΝΒΑ - με την απάντησή του να αναμένεται να κρίνει πολλά για τον σχεδιασμό της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ