EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λιμόζ - Τσεντεβίτα

Δηλώσεις: Λιμόζ - Τσεντεβίτα

Η πρώτη νίκη της Λιμόζ στην επιστροφή της στην Euroleague είναι γεγονός. Ο εκ των πρωταγωνιστών της Λιμόζ, Άντριεν Μόερμαν στάθηκε στην μεγάλη ενέργεια που έβγαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του.

Η Euroleague επέστρεψε έπειτα από 14 χρόνια στην πόλη της Λιμόζ με την τοπική ομάδα να το... γιορτάζει δεόντως και να επικρατεί της Τσεντεβίτα. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας, Ζαν Μαρκ Ντουπράζ, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη μάχη των ριμπάουντ, που ήταν κατά τη γνώμη του το "κλειδί" του αγώνα.

Λιμόζ

Ζαν Μαρκ Ντουπράζ: " Είμαι ευχαριστημένος από τις αμυντικές επιλογές των παικτών μου. Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι. Η δουλειά που έχουν κάνει όλο αυτό το καιρό βγήκε στο παρκέ και μπορούν να νιώθουν περήφανοι. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ, καθώς πήραμε 36 έναντι 26 της Τσεντεβίτα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, όμως είμαι ευχαριστημένος".

Άντριεν Μόερμαν: " Είναι όμορφο να κερδίζεις. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με μεγάλη ένταση. Αν μπορέσουμε να παίζουμε με την ίδια ένταση για 40 λεπτά όπως κάναμε κόντρα στην Τσεντεβίτα, τότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ