EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια

Η Βαλένθια έμεινε για ακόμα μία αγωνιστική χωρίς νίκη και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θεωρεί ότι αυτή η ήττα οφείλεται στην κακή επιθετική βραδιά της ομάδας του. Για την φανταστική ατμόσφαιρα μίλησε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Πανευτυχής ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο της Βαλένθια στη συνέχεια δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Από την πλευρά του ο Μάρκους Ουίλιαμς στάθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας του, αλλά και στο καλό σκάουτινγκ που είχε προηγηθεί όλη την εβδομάδα.

Ερυθρός Αστέρας

Ντέγιαν Ράντονιτς: " Ξέραμε ότι η Βαλένθια είναι εξαιρετική ομάδα και παίζει καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχουν ασυνήθιστους ψηλούς και έχουν πολλούς παίκτες - σκόρερ. Θέλαμε να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Παίξαμε εξαιρετικά σε κάθε στιγμή και ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο παιχνίδι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος".

Μάρκους Ουίλιαμς: " Νομίζω ότι το κλειδί της νίκης μας ήταν η άμυνα μας. Τους διαβάσαμε όλη την εβδομάδα, προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στα πράγματα που δεν κάνουν καλά και να τους ωθήσουμε να κάνουν πράγματα που δεν τους αρέσουν. Βγήκαμε στο παρκέ και τρέξαμε. Παίξαμε σκληρά και πήραμε τη νίκη".

Βαλένθια

Βέλιμιρ Περάσοβιτς: " Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα που έπαιξε σκληρά. Το πρόβλημα μας ήταν στην επίθεση. Είχαμε πολλά προβλήματα να σκοράρουμε και τα ποσοστά μας ήταν χαμηλά. Ακόμα κι έτσι, όμως παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, όμως χάσαμε εξαιτίας της επιθετικής μας αποτυχίας".

Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς: " Ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα εδώ στην "Kombank arena". Ανοίξαμε το παιχνίδι μέσα από την κακή μας άμυνα πάνω στον Μαριάνοβιτς. Καταφέραμε να διορθώσουμε τα λάθη μας στην πορεία, όμως ήταν αργά. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα που άξιζε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ