EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζιελόνα Γκόρα - Ζάλγκιρις

Δηλώσεις: Ζιελόνα Γκόρα - Ζάλγκιρις

Οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών από την αναμέτρηση Ζιελόνα Γκόρα - Ζάλγκιρις, ματς στο οποίο οι Λιθουανοί νίκησαν με σκορ 62-66.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας κέρδισε μέσα στη Πολωνία την Ζιελόνα Γκόρα με σκορ 62-66. Αυτές είναι οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών των δύο ομάδων.

Γκιντάρας Κράπικας (Ζαλγίρις Κάουνας): "Συγχαρητήρια στον κόουτς Φιλιπόβσκι και στην ομάδα του για την προσπάθεια. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Η Ζιελόνα κέρδιζε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, ήταν ανώτερη, αλλά εμείς ήμασταν καλύτερο στη τελευταία περίοδο και για αυτό κερδίσαμε. Είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια".

Πόλιους Γιανκούνας (Ζαλγκίρις Κάουνας): "Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ήταν γεμάτα ενδιαφέρον τα τελευταία δευτερόλεπτα. Καταφέραμε και επιστρέψαμε στο παιχνίδι στη τέταρτη περίοδο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος, παίξαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στη Ζιελόνα Γκόρα για τη προσπάθεια, διαθέτει μία καλή ομάδα".

Σάσο Φιλιπόβσκι (Ζιελόνα Γκόρα): "Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις για τη νίκη. Κερδίζαμε για τρία δεκάλεπτα στο παιχνίδι, αλλά το μπάσκετ έχει τέσσερα δεκάλεπτα. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στα τελευταία λεπτά. Κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος και χάσαμε σημαντικές βολές''.

Βλαντ Μολδοβενό (Ζιελόνα Γκόρα): "Έκανα απλά τη δουλειά μου μέσα στο παρκέ. Είμαστε ομάδα, δεν παίζω μόνο εγώ. Ξεμείναμε από τύχη στο τέλος. Είναι λυπηρό το πως χάσαμε. Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις, είναι μία σπουδαία ομάδα. Πρέπει να επιστρέψουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για το επόμενο ματς. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την στήριξη τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ