EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζιελόνα Γκόρα - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Δηλώσεις: Ζιελόνα Γκόρα - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Κοντράστ συναισθημάτων υπήρχε στους δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα της Ζιελόνα Γκόρα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Πανευτυχής ο Μπαρτζώκας απορημένος ο Φιλιπόφσκι

Η Ζιελόνα Γκόρα δεν τα κατάφερε σε ακόμα ένα παιχνίδι να πανηγυρίσει τη νίκη και ο Σάσο Φιλιπόφσκι ψάχνει τους λόγους που οι παίκτες του φτάνουν κοντά, όμως δεν παίρνουν τους δύο βαθμούς της νίκης. Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το 3 στα 3 της ομάδας του μοίρασε συγχαρητήρια.

Σάσο Φιλιπόφσκι (Ζιελόνα Γκόρα): " Τι μπορώ να πω; Τρία καλά παιχνίδια κι όμως τρεις ήττες. Γιατί; Απόψε κάναμε πολλά λάθη. 19 λάθη σε παιχνίδι εναντίον της Λοκομοτίβ είναι πάρα πολλά. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ. Συνεχίζουμε να παλεύουμε".

Γιώργος Μπαρτζώκας (Λοκομοτίβ Κουμπάν): " Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι φίλαθλοι στη Ζιελόνα Γκόρα είναι απίστευτοι. Για εμένα είναι μία σημαντική νίκη. Ο Σάσο Φιλιπόφσκι έχει καλούς παίκτες. Με εκπλήσσει ότι ακόμα δεν έχουν κάποια νίκη στη διοργάνωση. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ