EUROLEAGUE

Δηλώσεις Ζάλγκιρις - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις Ζάλγκιρις - Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Γιασικεβίτσιους και Λάσο μίλησαν για το παιχνίδι Ζάλγκιρις - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λιθουανός τεχνικός ήθελε την ομάδα του να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική στο τέλος, ενώ ο Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το παιχνίδι Ζάλγκιρις Κάουνας - Ρεάλ Μαδρίτης.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις Κάουνας): "Είμαι απογοητευμένος γιατί περίμενα να ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τέλος. Παλέψαμε σκληρά, αλλά είχαμε άσχημα ποσοστά στην επίθεση. Προπονηθήκαμε εντατικά στο σουτ, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο καλάθι. Οι παίκτες μου δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά στάθηκαν άτυχοι".

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): "Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές στην τακτική μας και καταφέραμε να κόψουμε τον ρυθμό τους. Καταφέραμε έτσι να ελέγξουμε το παιχνίδι τους με το "ένας εναντίον ενός". Στο δεύτερο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε καλύτερη την μπάλα και βγάλαμε ελεύθερα σουτ τα οποία και θέλαμε. Η Ζαλγκίρις έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια, είναι μία ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος. Έκανα μεγαλύτερο ροτέισον γιατί ήθελα οι παίκτες μου να έχουν ενέργεια".

Παούλιους Γιανκούνας (Ζαλγκίρις Κάουνας): "Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο. Όταν όμως έφεραν την διαφορά στο +10 εκεί το παιχνίδι κρίθηκε. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και είχαμε πρόβλημα στα πικ-εν-ρολ στην άμυνα. Η Ρεάλ μετά ένιωσε ελευθερία στο παιχνίδι της και έλεγξε τον ρυθμό".

Aντρές Νοτσιόνι (Ρεάλ Μαδρίτης): "Νομίζω πως κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Ο Γιανκούνας είναι σκληρός παίκτης, δύσκολα μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Είναι ένας έξυπνος παίκτης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ