EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Χίμκι - Ρεάλ

Δηλώσεις: Χίμκι - Ρεάλ

Τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα Χίμκι - Ρεάλ, οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων, σε ένα παιχνίδι που οι Ρώσοι κέρδισαν τους Ισπανούς με σκορ 84-70.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Χίμκι - Ρεάλ , οι προπονητές, αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων, σε ένα παιχνίδι που οι Ρώσοι κέρδισαν τους Ισπανούς με σκορ 84-70.

Ρίμας Κουρτινάιτις (Xίμκι): "Σαφώς και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε την Ρεάλ, καθώς κερδίσαμε έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά και μία σπουδαία ομάδα, η οποία είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έχουμε μία νέα ομάδα φέτος και ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε με νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Πάλεψαν, έβγαλαν ενέργεια και τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την αγωνιστική μας εμφάνιση. Παίξαμε εξαιρετικά".

Ιγκόρ Βιάλτσεφ (Χίμκι): "Η Ρεάλ είναι μία δυνατή ομάδα, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα πρέπει να αποδείξει ο καθένας το τι αξίζει. Έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο μπροστά μας και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Παίξαμε στην έδρα μας και κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια αλλά και τους φιλάθλους μας για την στήριξη. Νομίζω πως το "κλειδί" για να πάρουμε τη νίκη ήταν η εξαιρετική μας άμυνα, καθώς σταματήσαμε μία ομάδα που διαθέτει τεράστιο ταλέντο στην επίθεση. Διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Τα ονόματα που διαθέτουν τα λένε όλα. Σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς τους, κάτι στο οποίο αρέσκονται".

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): "Θέλω να ευχαριστήσω τη Χίμκι για τη νίκη της. Έπαιξαν εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Κυριάρχησαν μέσα στη ρακέτα, ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, πήρα τα ριμπάουντ και έβαλαν μεγάλα σουτ. Είχαν πλεονεκτήματα στο πρώτο μέρος. Νομίζω πως βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, κυρίως στην άμυνα. Λειτουργήσαμε καλύτερα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για εμάς ώστε να γυρίσουμε το ματς.

Τα στατιστικά και οι αριθμοί τα λένε όλα. Η Χίμκι πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που σημαίνει πως είχε 15 έξτρα κατοχές. Κάναμε και πολλά λάθη, κάναμε 17. Δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς όταν έχεις δώσει στον αντίπαλο 15 επιθετικά ριμπάουντ και εσύ έχεις κάνει 17 λάθη. Απλά ξεκίνησε η Euroleague και ήταν το πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς από το οποίο θα πρέπει να μάθουμε".

Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης): "Περνάμε ορισμένες δύσκολες στιγμές στο ξεκίνημα της σεζόν. Ξέραμε πως η Χίμκι παίζει καλό μπάσκετ, καθώς διαθέτουν μία σπουδαία ομάδα. Είναι στα φαβορί στον όμιλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Προφανώς και δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.

Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας. Η Χίμκι θα παλέψει για τη νίκη σε κάθε ματς, απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Θα βελτιωθούμε, θα αλλάξουμε κάποια πράγματα και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Αυτό είναι το σίγουρο. Η σκληράδα τους στο παιχνίδι ήταν το "κλειδί" για αυτούς. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πιο δυνατοί από εμάς και αγωνίστηκαν έχοντας ένταση στο παιχνίδι τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ