EUROLEAGUE

Δηλώσεις: TΣΣΚΑ - Χίμκι

Δηλώσεις: TΣΣΚΑ - Χίμκι

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ σημείωσε μία ομαδική νίκη, καθώς συνείσφεραν όλοι οι παίκτες του, ενώ ο Κουρτινάιτις στάθηκε στο γεγονός πως ο αντίπαλος έβαλε μεγάλα σουτ.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΤΣΣΚΑ - Χίμκι, ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με σκορ 108-98.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για ακόμη μία νίκη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στην Χίμκι. Καταφέραμε και ελέγξαμε το ματς και έτσι φτάσαμε στην νίκη. Ήταν μία ομαδική νίκη και όλοι συνείσφεραν. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το ματς και βοήθησαν όχι μόνο οι βασικοί, αλλά και αυτοί που παίζουν λιγότερο. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, πήραμε και κάποια ρίσκα, όπως ότι αφήσαμε την Χίμκι να πάρει αρκετά επιθετικά ριμπάουντ. Στις κρίσιμες στιγμές λειτουργήσαμε σωστά, ήταν κρίσιμο ένα επιθετικό ριμπάουντ που πήρε ο Βοροντσέβιτς προς το τέλος του αγώνα. Σταματήσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι της Χίμκι, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε στο γήπεδο".

Ρίμας Κουρτινάιτις (Χίμκι): "Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και στον κόουτς Ιτούδη. Πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό ματς απόψε. Έπαιξαν έξυπνα και έβγαλαν ενέργεια στο ματς. Χάσαμε κάποια εύκολα λέι-απ και κάποια σουτ. Αυτό ήταν κάτι που μας κόστισε. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ έβαλε μεγάλα σουτ στο παιχνίδι, όπως εκείνο στο τέλος του ημιχρόνου με τον Ντε Κολό, αλλά και με εκείνο του Τεόντοσιτς στην 4η περίοδο. Στα μεταξύ μας παιχνίδια συνήθως παίζουμε στους 100 πόντους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Αυτή την φορά όμως έπαιξαν καλύτερη άμυνα και μας δημιούργησαν πρόβλμα".

Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ): "Δεν ήταν εύκολη η νίκη μας, όπως ίσως να δείχνει το τελικό σκορ του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και είχαμε απάντηση σε κάθε στιγμή της Χίμκι. Το παιχνίδι το πήραμε κυρίως από την επίθεση μας, αλλά αυτή την φορά δείξαμε καλό πρόσωπο και στην άμυνα".

Πέτερι Κόπονεν (Χίμκι): "Το να αντιμετωπίζεις την ΤΣΣΚΑ είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να βάλουμε μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε 100 πόντους, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να ανακάμψουμε και να βελτιωθούμε και θα πρέπει να καταλάβουμε πως τα πάντα θα πρέπει να ξεκινούν από την άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ