EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Νταρουσάφακα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγχαρητήρια για την απόδοση των παικτών του μοίρασε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη επί της Νταρουσάφακα. Αποφασισμένος ο Μαχμούτι για τον "τελικό" με Μακάμπι

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Δημήτρης Ιτούδης, υποστήριξε: " Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο σημερινό παιχνίδι και συγχαίρω τους παίκτες μου για την εξαιρετική τους απόδοση. Η άμυνά μας είχε δύο πρόσωπα σήμερα. Στον τρίτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε να παλεύουμε αλλιώνοντας τις πάσες των αντιπάλων μας παίζοντας πιο ευκίνητα. Κερδίσαμε το δεκάλεπτο με 29-7, δείχνοντας ένα εξαιρετικό μυαλό. Συμπερασματικά οι αριθμοί του παιχνιδιού δεν απεικονίζουν την πραγματική διαφορά, με τη Νταρουσάφακα να είναι μία ομάδα με ποιότητα που όμως έχασε πολλά σουτ. Αξίζαμε να κερδίσουμε και θα ήθελα να συγχαρώ και τους φιλάθλους μας που μας δώσανε την ώθησή τους".

Κι όσο για τον τεχνικό της Νταρουσάφακα ο Οκτάι Μαχμούτι τόνισε: " Συγχαρητήρια στη ΤΣΣΚΑ για τη νίκη της και την πρόκρισή της στο ΤΟΡ 16όπου της εύχομαι καλή επιτυχία. Πολεμήσαμε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα αλλά στη συνέχεια η ομάδα μου παρουσιάστηκε μπλοκαρισμένη. Απαιτώ καλύτερη αντίδραση αλλά κάναμε λάθη και χάσαμε σουτ επιτρέποντας στην ΤΣΣΚΑ να μας βάλει καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα αλλά θα επαναλάβω ότι περίμενα μία καλύτερη αντίδραση από την ομάδα μου. Παίζουμε πλέον στη τελευταία αγωνιστική με τη Μακάμπι για το ποιος θα προκριθεί στο ΤΟΡ 16. Συμμετέχουμε σε έναν δύσκολο όμιλο και είναι πολύ καλό που κρατάμε τη τύχη μας στα χέρια μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ