EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Μπάμπεργκ

Η ΤΣΣΚΑ πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ και μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές στάθηκαν στα δύο πρόσωπα που έδειξαν οι ομάδες

Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικές όψεις στα δύο ημίχρονα και σε αυτό στάθηκαν οι προπονητές της ΤΣΣΚΑ και της Μπάμπεργκ.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): " Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για ακόμα μία ευρωπαϊκή νίκη. Προφανώς το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ήταν καλό για εμάς τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά. Ξέρω ότι δεν σκοράραμε αρκετά, όμως δημιουργήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ που δεν τα βάλαμε. Είναι αρκετό να πω ότι τα τεσσάρια μας είχαν 0/6 στο πρώτο ημίχρονο και παρόλαυτα είχαν καλή εικόνα και τους υποστηρίξαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας άρχισαν να επιτίθενται με τους Ζήση, Ουάναμεϊκερ και με άλλους, έβαλαν κάποια σουτ, εμείς κάναμε κάποια λάθη και τους δώσαμε το δικαίωμα για να προηγηθούν. Στα κρίσιμα σημεία βάλαμε σουτ, είχαμε καλές αποστάσεις και πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που πίστεψαν στην ομάδα και μας υποστήριξαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε πως να ελέγχουμε τον ρυθμό και πως να συμπεριφερόμαστε όταν είμαστε κοντά στο σκορ".

Αντρέα Τρινκέρι (Μπάμπεργκ): " Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν καλύτερα στα κρίσιμα σημεία. Τζάκσον και Κουρμπάνοφ έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος. Επιστρέφω στην Γερμανία απογοητευμένος. Παλέψαμε σκληρά, παλέψαμε και καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Παίξαμε εξυπνότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο έξυπνοι, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά και σεβαστήκαμε πολύ την ΤΣΣΚΑ. Όπως είπα και πριν είμαι απογοητευμένος γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ