EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας, οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων. Ιτούδης: "Δεν κάναμε σωστά όλα όσα θέλαμε".

Οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών των δύο ομάδων, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας, με τους Ρώσους να παίρνουν την νίκη με σκορ 84-74, κάνοντας το 1-0 στην σειρά των playoffs.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): "Δεν κάναμε σωστά όλα όσα θέλαμε σύμφωνα με το πλάνο μας, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως βάλαμε στην εξίσωση περισσότερους παίκτες. Επίσης, στο δεύτερο μέρος συνείσφεραν επιθετικά περισσότερο και οι Ντε Κολό, Χάινς και Φριντζόν. Ο Φριντζόν στην 3η περίοδο ήταν εξαιρετικός για εμάς. Θα δούμε και πάλι το παιχνίδι ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Eίχα πει πριν την έναρξη των παιχνιδιών πως θα είναι μία ανταγωνιστική σειρά. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που έκανε το 1-0".

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ): "Είμαστε στα playoffs και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Κάναμε πιστεύω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε ώστε να παρουσιαστούμε εξίσου έτοιμοι και στο δεύτερο ματς. Πρέπει να κάνουμε το 2-0 και μετά να πάμε στο Βελιγράδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα και αυτό θα μας δώσει την νίκη και στο δεύτερο ματς".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): "Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για την νίκη. Ο Τεόντοσιτς ήταν εξαιρετικός και έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα του. Μείναμε κοντά στο σκορ σε ολόκληρη την διάρκεια του ματς, είχαμε τις ευκαιρίες μας να κάνουμε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε να παίξουμε εξίσου καλά και στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις στα κρίσιμα σημεία των παιχνιδιών".

Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς (Ερυθρός Αστέρας): "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παρά την ήττα μας. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και την νίκη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ήμασταν κοντά στο σκορ σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ