EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Νταρουσάφακα

Η Νταρουσάφακα πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της σε επίπεδο ΤΟΡ 16 και οι Μαχμούτι και Ουίλμπεκιν ανέλυσαν πως ήρθε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα

Βέλικο Μρσιτς (Τσεντεβίτα): " Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι στην Euroleague πρέπει να παίξεις άμυνα στο ίδιο επίπεδο σε όλο το ματς. Οι παίκτες της Νταρουσάφακα πήραν πλεονέκτημα από κάποια δικά μας λάθη. Στο τέλος χάσαμε κάποια δικά μας σουτ, ενώ αυτοί όχι. Χάσαμε σήμερα, όμως παίξαμε καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν που δώσαμε για την Αδριατική Λίγκα".

Οκτάι Μαχμουτί (Νταρουσάφακα): " Kάναμε μία κακή τρίτη περίοδο όταν και είχαμε την δυνατότητα να ξεφύγουμε στο σκορ. Μιλήσαμε στο ημίχρονο για το γεγονός πως ο αντίπαλος μας έβαζε πόντους στον αιφνιδιασμό, σκοράροντας και μετά από επιθετικά ριμπάουντ και θέλαμε όλα αυτά να τα περιορίσουμε. Κάναμε και κάποια εύκολα λάθη στο ματς. Στην τελευταία περίοδο όμως βελτιωθήκαμε, παίξαμε όπως θέλαμε, βάλαμε μεγάλα σουτ και φτάσαμε στην νίκη. Παίζουμε στην Euroleague, κάθε νίκη είναι δύσκολη. Kάθε νίκη σου δίνει αυτοπεποίθηση. Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε σαν ομάδα".

Σκότι Ουίλμπεκιν (Νταρουσάφακα): " Ήταν ένα δύσκολο ματς και ανταγωνιστικό με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Κάναμε κάποια χαζά λάθη, αλλά στις κρίσιμες στιγμές βελτιωθήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Μας δημιούργησε προβλήματα ο Πούλεν, αλλά στην συνέχεια τον περιορίσαμε. Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ