EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Ρεάλ

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Ρεάλ

Η Στρασμπούρ πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ και ο Βενσάν Κολέ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος

Η Ρεάλ δεν τα κατάφερε στην Γαλλία και ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε τους λόγους που δεν αιφνιδιάστηκε από την απόδοση των αντιπάλων του.

Βενσάν Κολέ (Στρασμπούρ): " Το κλειδί του παιχνιδιού κατά την γνώμη μου ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Η Ρεάλ επέστρεψε δυναμικά μετά το ημίχρονο, όμως εμείς ανταποκριθήκαμε και απαντήσαμε. Όλοι οι παίκτες μου είχαν μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι. Ήταν αναγκαίο να είναι όλοι καλά για να ανταγωνιστούμε την Ρεάλ. Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτή η νίκη είναι απολαυστική. Αυτό το αποτέλεσμα μας κρατάει ζωντανούς για την πρόκριση. Το παιχνίδι στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα είναι πολύ σημαντικό".

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): " Δεν είναι έκπληξη να παίζουμε απέναντι στην Στρασμπούρ ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε δει το παιχνίδι τους απέναντι στην Φενέρμπαχτσε εδώ. Ήμασταν υποψιασμένοι, όμως η Στρασμπούρ κυριάρχησε απέναντι μας. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου. Ίσως να μην ήμασταν επαρκώς προετοιμασμένοι. Όταν επιχειρήσαμε να επιστρέψουμε ήταν πολύ αργά. Συγχαρητήρια στη Στρασμπούρ γι αυτή τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ