EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Μπάγερν Μονάχου

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Μπάγερν Μονάχου

Κοντράστ συναισθημάτων μετά το μεγάλο διπλό της Μπάγερν Μονάχου. Από την μία ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μόνο χαρούμενος μπορούσε να είναι, ενώ ο Πολ Λακόμπ προσπάθησε να αναλύσει τα αίτια της ήττας

Χαρούμενος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος υποστήριξε: " Έχουμε παίξει πολλά καλά παιχνίδια στη διοργάνωση τη φετινή σεζόν, όπως ήταν αυτά κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μαδρίτη, όμως στο τέλος χάσαμε. Οι νίκες μας κόντρα σε Χίμκι και Στρασμπούρ είναι καλές για εμάς. Ελέγξαμε το παιχνίδι. Όπως και να έχει δεν είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουμε αυτή την καλή σειρά. Ο Α όμιλος είναι πολύ δυνατός και θα είναι δύσκολο να προκριθεί κάποιος πριν την τελευταία αγωνιστική".

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πολ Λακόμπ εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος, καθώς η Στρασμπούρ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα ποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Ο Γάλλος αθλητής τόνισε: " Αυτή η ήττα είναι απογοητευτική. Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί σήμερα. Επιθετικά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε τα καλάθια που έπρεπε. Είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι απόψε. Δεν είχαμε την ένταση που χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Χίμκι την επόμενη αγωνιστική και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στο ΤΟΡ 16".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ