EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Ερυθρός Αστέρας

Η Στρασμπούρ έκανε απίστευτο come back για να φτάσει στη νίκη και ο Βενσάν Κολέ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του

Ειδική αναφορά στην τριάδα των Λουίς Κάμπελ, Ρόντρικ Μπομπουά και Τζέρεμι Λελούπ έκανε ο Βενσάν Κολέ, την ίδια ώρα που ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην άμυνα των Γάλλων που "βραχυκύκλωσε" τους παίκτες του.

Βενσάν Κολέ (Στρασμπούρ): " Είναι σημαντικό ότι μάθαμε από αυτό το ματς. Υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε στο μέλλον. Ο Ερυθρός έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες έγιναν πιο επιθετικοί στο δεύτερο μισό. Ο χαρακτήρας που διαμορφώσαμε στα τελευταία 20 λεπτά σημαίνει πολλά για εμένα. Οι Λουίς Κάμπελ, Ρόντρικ Μπομπουά και Τζέρεμι Λελούπ ήταν εξαιρετικοί απόψε".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας): " Συγχαρητήρια στη Στρασμπούρ. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά επιθετικά. Ξέραμε ότι το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν διαφορετικό. Η Στρασμπούρ είναι καλή ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού μας στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας της καλής άμυνας της Στρασμπούρ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ