EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Σάσαρι - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Σάσαρι - Νταρουσάφακα

Η Σάσαρι έμεινε για ακόμα μία αγωνιστική χωρίς νίκη και ο Ρομέο Σακέτι παραδέχθηκε ότι περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του σε αυτό το επίπεδο

Την ανάγκη να συγχαρεί τον κόσμο της Σάσαρι ένιωσε ο Οκτάι Μαχμούτι, ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολη τη νίκη της ομάδας του.

Ρομέο Σακέτι (Σάσαρι): " Μπορούμε να κάνουμε περισσότερο, οπότε περιμένω περισσότερα από κάθε παίκτη μου ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Κάναμε κάποια σημαντικά πράγματα, όμως υπήρχε ένα κενό στη δύναμη που δεν μας άφησε να βγάλουμε ελεύθερα σουτ. Χάσαμε κάποια άλλα ελεύθερα σουτ που πρέπει να βάλεις για να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς".

Οκτάι Μαχμούτι (Νταρουσάφακα): " Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στους φιλάθλους της Σάσαρι. Γιατί; Είναι λίγες ομάδες που όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο κατά την παρουσίαση σε κάνουν να νιώθεις ευπρόσδεκτος κι αυτό είναι πολύ ωραίο. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Αφήσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, όμως στο τέλος κερδίσαμε. Είναι σημαντικό ότι σε αυτήν την διοργάνωση όταν κερδίζεις με 8 πόντους λες ότι ήταν εύκολη νίκη. Δεν θα πω ότι ήταν εύκολη, όμως την αξίζαμε γιατί ήμασταν μπροστά για περισσότερη ώρα και ελέγχαμε το ματς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ