EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου (101-99), με τους δύο προπονητές να έχουν εκ διαμέτρου διαφορετική προσέγγιση στις δηλώσεις τους.

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε "αγκαλιά" με τη νίκη στο BarclayCard Center, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος, χάρη στο τρίποντο που πέτυχε ο Τζέισι Κάρολ .

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως " το "κλειδί" του αγώνα ήταν το ξεκίνημα. Δείξαμε πως πρέπει να παίζουμε. Στη συνέχεια όμως η Μπάγερν Μονάχου έπαιξε πολύ καλά και γι αυτό ανέκαμψε. Κάναμε λάθη που της έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι. Πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ οι αντίπαλοί μας, με αποτέλεσμα να πετύχουν εύκολους πόντους με αυτόν τον τρόπο. Χρησιμοποιήσαμε την άμυνα με αλλαγές για να διαφοροποιήσουμε τον ρυθμό και το καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη γιατί ειδάλλως θα μπαίναμε σε περιπέτειες".

Από την πλευρά του, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέφερε πως " αξίζαμε τη νίκη. Το πρόβλημα είναι πως δείξαμε υπερβάλλοντα σεβασμό στη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο. Βελτιωθήκαμε, στην πορεία του αγώνα, τρέξαμε το γήπεδο και παίξαμε καλά στο transition. Παρά την ήττα, η εμφάνισή μας ήταν καλή και αποδείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ