EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκανε σεφτέ" στην Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να δηλώνει ικανοποιημένος απ όσα είδε. Τι δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως " κάναμε ένα all around παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η άμυνα μάς έδωσε ρυθμό στην επίθεση, έτσι αποκτήσαμε ένα σαφές προβάδισμα. Χάρη στη μεγάλη διαφορά που είχαμε εξασφαλίσει, δώσαμε χρόνο σε αρκετά παιδιά, που πήραν εμπειρίες. Το "κλειδί" στην α' φάση είναι να τερματίσεις ψηλά και για να το καταφέρεις, πρέπει να παίρνεις όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, αλλά έχουμε αρκετή δουλειά ακόμη".

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν αρκετά πιο λακωνικός αφού αρκέστηκε να σχολιάσει πως " έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με κυριότερο αυτό του Λούκα Μίτροβιτς. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Βελτιωθήκαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν άλλαξε κάτι σημαντικά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να βάλουμε στο παιχνίδι τους νεαρούς παίκτες της ομάδας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ