EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε άνετα τον Ερυθρό Αστέρα (85-61), με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πέμπτο όμιλο του Top 16 έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, που κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 85-61.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως " ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Τόσο εμείς όσο και ο Ερυθρός Αστέρας προερχόμασταν από πολύ έντονο Σαββατοκύριακο, αφού είχαμε τα εγχώρια κύπελλα. Ήταν δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε στη λογική της Euroleague. Σε θέμα αντοχών δεν ήμασταν σε καλό επίπεδο, αλλά πνευματικά είχαμε αυτό που έπρεπε. Παρά την κούραση, είχαμε καλό ρυθμό. Ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση για τα πλέι οφ το συντομότερο δυνατό".

Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Ράντονιτς υποστήριξε πως " παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, καταφέροντας να διατηρούμε ένα μικρό προβάδισμα. Από εκείνο το σημείο όμως και μετά, πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας. Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Παίζει καλύτερα απ ότι τον Ιανουάριο, όταν την αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και αυτή τη στιγμή είναι ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για να φτάσει στο Final Four και να κατακτήσει το τρόπαιο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ