EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΤΣΣΚΑ παρέμεινε αήττητη περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Νταρουσάφακα, όμως ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει αρκετά να πει στους παίκτες του για το κομμάτι των λαθών

Η Νταρουσάφακα μπορεί να ήθελε να μπει με το δεξί στο νέο της γήπεδο, όμως η ΤΣΣΚΑ της χάλασε τα σχέδια. Οι Ρώσοι πήραν ακόμα μία σπουδαία νίκη, όμως οι Δημήτρης Ιτούδης και Μίλος Τεόντοσιτς φάνηκαν σκεπτικοί στις δηλώσεις τους για τα πολλά λάθη που έγιναν (17).

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): " Έπαιζαν στην έδρα τους. Μας πίεσαν. Έπαιζαν στο όριο του φάουλ και μας ανάγκασαν σε κάποια λάθη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε οπωσδήποτε. Ήταν το μεγαλύτερο μας νούμερο μέχρι τώρα (σ.σ. στα λάθη). Κάναμε κάποια αχρείαστα λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Τους δώσαμε το δικαίωμα να επιστρέψουν. Είμαστε ώριμοι και έμπειροι για να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις, όμως συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα που κατάφερνε να επιστρέψει. Είναι ένας υπέροχος κόσμος και ένα υπέροχο νέο γήπεδο. Συνολικά νομίζω ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη παρότι μας λείπουν αρκετοί παίκτες".

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ): " Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η Νταρουσάφακα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ήταν δύσκολο για εμάς να παίξουμε εδώ μέσα οπότε χαίρομαι που κερδίσαμε. Κάναμε 11 λάθη στο πρώτο ημίχρονο οπότε αυτός είναι ο λόγος που δεν είχαμε μεγαλύτερη διαφορά στο ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα ως ομάδα και γι αυτό κερδίσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ