EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νεπτούνας - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Νεπτούνας - Ερυθρός Αστέρας

Στο μαρκάρισμα του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς εστίασε ο Καζίς Μακσβίτις, ενώ ο Ντέγιαν Ράντονιτς συνεχάρη τη Νεπτούνας για τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις και στάθηκαν στα σημεία που έκριναν τη νίκη. Ο Καζίς Μακσβίτας μίλησε μαι αιχμηρό ύφος απέναντι στους επικριτές της ομάδας του, ενώ ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του.

Καζίς Μακσβίτας: "Θέλω να δω όλους τους σκεπτικούς που έλεγαν πως η ομάδα δεν άξιζε να βρίσκεται στην Euroleague. Αξίζαμε τη νίκη επειδή ήμασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Βασίλιους πέτυχε το τελευταίο σουτ, επειδή συνηθίζει να πετυχαίνει τέτοια σουτ. Καταφέραμε να σταματήσουμε τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, έχοντας πάντα κάποιον κοντά του, δίνοντας, ωστόσο, χώρο σε άλλους παίκτες που δεν ήταν εξίσου παραγωγικοί. Σχεδιάσαμε και πήραμε ένα ρίσκο, το οποίο απέφερε εύκολους πόντους στον αντίπαλο".

Γκαούλιους Ντεϊβίντας: "Απόψε η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Οι φίλαθλοι έγιναν ο έκτος παίκτης μας στο παρκέ και η Klaipeda μπορεί να γιορτάσει την πρώτη της νίκη στην Euroleague".

Ντέγιαν Ράντονιτς: "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα την αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα έπαιζε καλύτερη άμυνα και ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στο παιχνίδι. Χάσαμε σημαντικές ελεύθερες βολές και τρίποντα και στο τέλος η Νεπτούνας έπαιξε πολύ καλά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ