EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ - ΤΣΣΚΑ

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ - ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ πήρε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπουντιβέλνικ και μετά το τέλος του αγώνα αμφότεροι οι προπονητές υποκλίθηκαν στο ταλέντο του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Μπορεί να μην κέρδισε, όμως ο Άιναρς Μπαγκάτσκις έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από την βοήθεια που προσέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ντεκουάν Κουκ. Στην αντίπερα όχθη ο Ετόρε Μεσίνα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν αγωνίστηκε για πολύ ώρα ο Κριάπα.

Μπουντιβέλνικ

Άιναρς Μπαγκάτσκις: "Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε μία τέτοια ομάδα. Η μεγαλύτερη ποιότητα της ΤΣΣΚΑ είναι ότι μπορεί να τιμωρεί τα λάθη των αντιπάλων της. Πιστεύω ότι η ΤΣΣΚΑ είναι από τις σπουδαιότερες ομάδες της διοργάνωσης. Όταν παίξαμε ως μία ομάδα είχαμε καλά αποτελέσματα. Όταν βέβαια χάσαμε την υπομονή μας δημιουργήσαμε προβλήματα στον εαυτό μας. Κάποιες φορές αφήσαμε την ΤΣΣΚΑ να πάρει προβάδισμα, κάποιες άλλες επιστρέψαμε περνώντας μπροστά στο σκορ, όμως σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι δεν είχαμε υπομονή και ηρεμία. Και ακόμα μία λεπτομέρεια, ο Μίλος Τεόντοσιτς. Σίγουρα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που χάσαμε. Ο Ντεκουάν Κουκ δεν ήταν 100% έτοιμος για το παιχνίδι γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Μας βοήθησε σήμερα, όμως την ίδια στιγμή έχασε δύο ανοικτά σουτ. Ο Ντεκουάν χρειάζεται περισσότερο χρόνο να βελτιωθεί και να καταλάβει το παιχνίδι της ομάδας, όμως είμαι σίγουρος ότι θα παίξει καλύτερα και θα μας βοηθήσει".

ΤΣΣΚΑ

Ετόρε Μεσίνα: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί έδειξαν αυτοπεποίθηση και έβγαλαν ενέργεια. Αυτό είναι σημαντικό. Δεν χρησιμοποίησα πολύ τον Βίκτορ Κριάπα όχι γιατί είναι τραυματίας αλλά γιατί ήθελα να τον έχω στα κρίσιμα λεπτά, καθώς από νωρίς φορτώθηκε με δύο φάουλ. Τελικά χωρίς τον Βίκτορ κάναμε καλή δουλειά. Θα ήθελα επίσης να πω για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά στο τέλος του αγώνα παρότι πριν έκανε κάποια λάθη. Τον κράτησα μέσα στο παιχνίδι γιατί πιστεύω στην ικανότητα του να παίρνει τα δύσκολα σουτ. Δυστυχώς ακόμα δεν μπορούμε να παίξουμε για 40 λεπτά στον ίδιο ρυθμό και σήμερα επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει πολλά ελεύθερα σουτ. Πάντως είδαμε ότι γίναμε πιο δυνατοί, βελτιώσαμε την χημεία μας και την αλληλοκατανόηση μας. Εύχομαι καλή τύχη στην Μπουντιβέλνικ και τους φιλάθλους της".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ