EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
© ALEX CAPARROS/FCBARCELONA

Ο Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της Μπαρτσελόνα, ενώ ο Γιασικεβίτσιους έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Ζαλγκίρις Κάουνας με 92-86. Αυτές είναι οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών από τις δύο ομάδες.

Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): "Είμαστε χαρούμενοι από αυτή την νίκη. Παίξαμε εξαιρετικά στην επίθεση για 35 λεπτά. Η Ζαλγκίρις έπαιξε μπάσκετ με αυτοπεποίθηση αλλά διατηρήσαμε ένα προβάδισμα ασφαλείας. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς πλέον είναι το να σημειώνουμε νίκες, γιατί τις χρειαζόμαστε, καθώς ήμαστε χαμηλά στην κατάταξη. Έχουμε ένα ματς με τον Ολυμπιακό στην επόμενη αγωνιστική και θέλουμε να το πάρουμε. Είναι σημαντικό να νικάς στην έδρα σου στο TOP-16. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό, γιατί και εκείνος θα θέλει την νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας".

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις): "Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα. Νομίζω πως τα πήγαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Παλέψαμε και παρουσιάσαμε μία καλή εικόνα στο γήπεδο. Έπρεπε να κερδίσουν το ματς και το χρειαζόντουσαν. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και παίρνουν εμπειρίες από αυτά τα ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες για να τα καταφέρουμε".

Τζάστιν Ντόελμαν (Μπαρτσελόνα): "Tους αφήσαμε να μας πλησιάσουν στο τέλος. Κάναμε κάποια χαζά λάθη. Είναι όμως μέρος του μπάσκετ όλα αυτά. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε την νίκη, γιατί την χρειαζόμασταν. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και έχουμε πολλά όπλα στο ρόστερ μας. Πρέπει όμως, ασχέτως το πως παίζουμε, να παίρνουμε νίκες. Για αυτές "διψάμε".

Ρενάλντας Σεϊμπούτις (Ζαλγκίρις): "Η Μπαρτσελόνα όταν παίρνει προβάδισμα στο σκορ δεν σου δίνει την ευκαιρία να γυρίσεις ένα ματς. Έφτασε στο +15 και δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά στο παιχνίδι. Στο τέλος απλά μειώσαμε την διαφορά. Παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ